scadere economica

Incapabilii de la T9, în frunte cu Andrei Suciu, și-au băgat societatea în pierderi!

Asociația T9, condusă de Andrei Suciu, latura ong-istă a USR Turda, și-a demonstrat capacitatea managerială în cazul societății pe care au înființat-o, pentru a rivaliza pe piața mass media locală, cu siteurile informative locale. 

Cotidian Turda SRL a fost înființată în luna mai 2017. Societatea are același sediu cu asociația T9 și cu USR Turda, respectiv într-o clădire deținută de omul de afaceri Emil Turdean (Dr. Ioan Rațiu nr. 41), președintele USR Turda. Asociat unic al acestei societăți este Asociația T9, iar administratorul societății este Suciu Andrei Nicolae, adică președintele Asociației T9, fost candidat la Primăria Turda și fost candidat pe listele parlamentare ale USR. Societatea deține siteul cotidiandeturda.ro, care a încercat, fără succes, să rivalizeze cu siteurile locale de știri.

Conform bilanțului financiar al societății, pe anul 2018, societatea a avut venituri de doar 398 de lei, într-un an întreg, înregistrând pierderi financiare. Practic, acesta este rezultatul managementului lui Andrei Suciu, care nu a fost în stare să gestioneze activitatea economică a unei societăți cu venituri de câteva sute de lei într-un an, băgând-o în pierderi.

Andrei Suciu este la al doilea eșec notabil, după ce anul trecut a mai ratat un proiect, finanțat din banii Consiliului Județean Cluj, pe care n-a fost în stare să-l ducă la capăt, așa cum se angajase inițial. Din acest motiv, Consiliul Județean a refuzat să le mai acorde finanțări din bani publici.

La vremea respectivă, jurnalistul Ionel Ignat a remarcat și el că ””.

Citește și:

Asociația T9 și-a ratat proiectul finanțat din bani publici! N-au fost în stare să-l ducă la capăt!

bilant cotidianturda

Comentarii

ULTIMELE articole: