nello construct

Încă se strâng cărți pentru secția de pediatrie a Spitalului Municipal Turda

carti 1 620x349 1

Biblioteca Municipală Turda continuă campania „Minibiblioteca pentru sănătate” până pe 6 decembrie. Astfel, turdenii pot dona cărți pentru dotarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal Turda.

„În 7 Decembrie vom duce cărţile la Secția de pediatrie a Spitalului Municipal Turda. Mulţumim tuturor celor care au donat până acum!

În urma discuţiilor purtate cu Dl Dr Dobre Mihăiță, Șeful Secției de pediatrie din Spitalul Municipal Turda, am decis să ducem cărţile primite ca donaţii, Joi, 7 Decembrie a.c.

Aşa că mai aveţi timp să fiţi alături de noi, pentru ca ÎMPREUNĂ să aducem o bucurie copilaşilor spitalizaţi prin organizarea unei minibiblioteci.”, transmit reprezentanții bibliotecii.

Cei interesați pot dona cărți potrivite pentru copii la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale Teodor Murășanu, situată în fostul internat al Liceului „Liviu Rebreanu”, la parter, între orele 09:00 și 15:00.

„În medie la această secție sunt internați săptămânal între 15-20 copii, în general de vârste mici. Pentru pacienți, cărțile sunt binevenite, pentru că le oferă posibilitatea de a-și ocupa timpul cu o activitate plăcută, iar terapia prin lectură este foarte apreciată în întreaga lume.”, mai transmit organizatorii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: