nello construct

În centrul istoric al Turzii, Piața Tricolorului prinde contur tot mai mult! (VIDEO)

Administrația locală turdeană a făcut un UPDATE, cu lucrările aflate în derulare în centru istoric al orașului și stadiul acestora.

Potrivit reprezentanților municipalității, se avansează constant cu lucrările din centrul orașului, iar cele din Piața Tricolorului vor păstra elementele istorice și vor crea un un spațiu de tip shared space pentru pietoni și bicicliști.

„Lucrările au avansat, iar în noiembrie vor fi plantați copacii.

Modernizarea Pieței Tricolorului păstrează elementele istorice și creează un spațiu de tip shared space pentru pietoni și bicicliști. De asemenea, spațiul urban este adaptat pentru a asigura accesibilitatea persoanelor cu dizabilități. Mobilierul urban și iluminatul ambiental vor completa și mai mult frumusețea locului.

În restul centrului se continuă montarea dalelor din piatră naturală. La finalul lucrărilor centrul istoric al Turzii va fi mai frumos și funcțional! ” transmite Primăria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: