marian morar
m install
nello construct

IMPORTANT! În Turda nu există nici o stație GPL care să fie închisă de către autorități!

zamblau eugen

În urmă cu câteva zile, Prefectura Cluj a transmis un comunicat de presă prin care anunța că peste 20 de stații GPL din Cluj au fost închise și sancționate cu peste 1 milion de lei.

În contextul tragediei de la Crevedia, autoritățile au început o serie de controale la toate stațiile GPL din România pentru a se evita alte incidente de acest gen, ce pot pune în pericol viața oamenilor.

Aceste controale au existat și în județul Cluj, în perioada 30 august – 6 octombrie, iar potrivit Prefecturii Cluj, 23 de stații de alimentare de combustibil și GPL au fost închise și sancționate cu amenzi de peste 1 milion de lei.

Citește tot aici: Peste 20 de stații GPL din Cluj au fost închise și sancționate cu peste 1 milion de lei!

În Turda NU există nici o stație GPL care să fie închisă de către autorități!

În urma articolului, care practic a fost doar o publicare a comunicatului oferit de Prefectura Cluj, unii cititori au fost revoltați pe seama faptului că TurdaNews nu ar publica și care sunt stațiile de alimentare de combustibil și GPL ce au fost închise.

Înainte ca aceste comentarii să apară, TurdaNews a transmis deja o solicitare de informații în baza Legii 544/2001 către Prefectura Cluj pentru a afla dacă în Turda a existat vreun caz de acest gen, iar cum răspunsul nu vine niciodată într-o oră sau imediat în următoarea zi, a trebuit să așteptăm până să dezvăluim și această informație.

Cu toate acestea, în această dimineață, Prefectura Cluj ne-a răspuns la solicitare, menționând că în Turda nu există nici o stație care să fie închisă de către autorități. Prin urmare, municipiul Turda este sigur, din acest punct de vedere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2