marian morar
m install
nello construct

IMPORTANT: În atenția partidelor politice și a candidaților la alegerile din 9 iunie 2024 (publicitate politică)

zamblau eugen

Siteul TurdaNews îi anunță partidele politice și candidații la alegerile locale/europarlamentare din 9 iunie 2024, că până la data de 20 aprilie 2024, se pot transmite mesajele politice la tarifele comerciale existente în acest moment pe site (detalii AICI).

După această dată, respectiv din data de 21 aprilie 2024, tarifele se vor majora cu 50% până în data de 9 mai 2024 (perioada preelectorală), iar de la 10 mai 2024 se va intra pe tarifele de campanie electorală, TurdaNews urmând să anunțe pachetele publicitare (europarlamentare / locale urban / locale rural) și tarifele aferente, înainte de perioada campaniei electorale.

Astfel, dacă ați încheiat un contract/acord până în 20 aprilie 2024, campania preelectorală (până la începerea campaniei electorale din 10 mai 2024) se va desfășura la tarifele menționate mai sus. Începând din 21 aprilie 2024, vor intra în vigoare noile tarife de campanie preelectorală.

Partidele politice sau candidații interesați, ne pot contacta prin email (publicitate@turdanews.net) sau prin telefon/WhatsApp (0744.694.876). Este recomandabil să ne contactați din timp, pentru a vă manifesta interesul pentru pachetele publicitare electorale sau preelectorale, pentru a vă asigura o vizibilitate cât mai bună la nivelul comunității. Precizăm că societatea noastră se poate ocupa și de promovarea prin intermediul unor platforme gen Facebook, cu targetare locală, în zona de interes.

De asemenea, vă puteți lăsa datele de contact, pentru a vă anunța în timp util lansarea pachetelor de publicitate electorală și a condițiilor de promovare prin intermediul siteului numărul 1 în informație locală.

În cazul în care nu contactați departamentul Publicitate, în vederea promovării acțiunilor/mesajelor dvs, vă rugăm să nu emiteți pretenții de publicare gratuită a eventualelor materiale/mesaje. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2