marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Iluminatul public afectat la Turda de o avarie

zamblau eugen

15 posturi au rămas aseară fără curent electric la Turda din cauza unei avarii intervenite pe linie de medie tensiune. Defecțiunea a apărut la stația de 110/6 kv Turda, cauza fiind un transformator defect aparţinând SC Electrica.

La solicitarea de intervenţie rapidă din partea Primăriei Turda, angajaţii SC Electrica – punct de lucru Turda au identificat defecţiunea, la punctul L17-Oraş. Intervenţia pentru depistarea defecţiunii a presupus o procedură standard, prin manevre de secţionare a liniei şi verificare a cablurilor, care a întârziat repunerea în funcţiune a reţelei.

Până la ora 21.39 au fost verificate mai multe tronsoane şi s-a reuşit alimentarea primelor 5 posturi de transformare. Manevrele au continuat, astfel că până la ora 22.23 au puse în funcţiune şi celelate 7 posturi de transformare, iar următoarele 3 au fost alimentate până la miezul nopţii.

Potrivit datelor furnizate de SC Electrica defecţiunea instalaţiei electrice nu s-a datorat intervenţiei persoanelor străine.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că vom interveni ori de câte ori va fi nevoie pentru urgentarea realimentării cu energie electrică a locuinţelor”transmit reprezentanții municipalității.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2