Hoţii, nu sunt afectaţi de criza economică

nello construct

În apropierea sărbătorilor de iarnă, angajaţii Direcţiei Silvice Cluj împreună cu poliţiştii efectuează acţiuni de control în zonele de munte, preferate de hoţii de brazi. Echipele de poliţişti şi de pădurari au verificat mai multe păduri din comunele Călăţele, Mărişel sau Băişoara în încercarea de a-i descuraja pe cei care taie ilegali pomi de sărbători.

Până în prezent, angajaţii Direcţiei Silvice Cluj au confiscat 220 de brazi tăiaţi ilegal, în valoare de peste 5.000 de lei. Ei au fost depozitaţi la Huedin şi urmează să fie comercializaţi în perioada Sărbătorilor. În acest an Direcţia Silvică Cluj va scoate la vânzare aproape 10.000 de pomi de iarnă. Preţul acestora variază între 12 si 24 de lei pentru un molid şi între 24 si 36 de lei pentru un brad.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: