marian morar
m install
nello construct

Handbal, Liga Națională: Despre eliminarea nedreaptă (CR) a lui Naal, în meciul Focșani-Potaissa. Hoție pe față! Președintele FRH nu mai știe ce să facă! (VIDEO)

zamblau eugen

Disperare mare la federația Română de Handbal, controlată de președintele acestui for, Constantin Din, prins cu mai multe nereguli în scurtul său mandat. Unele dintre ele sesizate chiar de oficialul echipei turdene, Potaissa Turda, respectiv de președintele Constantin Sâsâeac.

Din acest motiv, Turda a avut parte în ultima vreme de arbitraje ”cu cântec”, de decizii contradictorii, de piedici puse în fel și chip, pentru că oficialulul FRH a vrut să-i pună pe turdeni cu botul pe labe, încercând să arate că poate face ce vrea în handbalul românesc, că nimeni nu-i poate face nimic.

Așa a fost și meciul de săptămâna trecută de la Focșani, unde cuplul de fluierașii din capitală, R.Iliescu(B)/P.Manea(B), au încercat să respecte obsesia lui Din, arbitrând într-o manieră ”șmecheră” pe toată durata jocului, cu multe momente în care a defavorizat echipa turdeană. Care, însă, a avut capacitatea să reziste acestor șicane și chiar să câștige detașat, 34-31, pe un teren unde nu câștigase de ceva ani buni.

Însă, incidentul cel mai ”strigător la cer” s-a produs în debutul reprizei secunde, când pivotul echipei noastre, francezul Naal, a primit cartonașul roșu! La care s-a mai adăugat și o eliminare de 2 minute la banca tehnică, pentru proteste, ceea ce a însemnat că turdenii au evoluat, timp de 120 de secunde, cu 2 oameni în minus pe teren. probabil că arbitrii și-au spus că după asta, totul e ca și ”rezolvat”, iar Constantin Din visa la o duminică fericită…

Iar Naal nu mai putea fi utilizat în acel meci, fiind pivotul, dar și apărătorul central de bază al turdenilor. Și asta pentru… O INVENȚIE! Că asta a fost presupusul ”fault” a lui Naal, care a fost acuzat că l-a lovit cu cotul în gură pe jucătorul gazdă, aflat în apărare.

Din înregistrarea video, se vede foarte clar cum jucătorul de la Potaissa Turda este ”încălecat” pe semicerc, iar el face o mișcare cu mâna, spre în față, pentru a scăpa de acea ”încălecare”. Deși jucătorul gazdelor nu a căzut și nici nu a acuzat vreo lovitură, Naal a primit cartonașul roșu, pentru că ar fi lovit cu cotul!

Ce mai urmează acum Din-ule?! Intri tu pe teren să ne arbitrezi?! Să dai cartonaș roșu la toți jucătorii turdeni?! Că-ți stau ție în gât, pentru că ai fost prins cu neregulile care, mai devreme sau mai târziu, se vor finaliza cu un dosar penal, așa cum e normal?! Că nu mai faci față altfel, că turdenii s-au adaptat și la arbitrajele tale ostile și reușesc să câștige chiar dacă îți trimiți argații să-i execute!

Potaissa Turda este pe locul 4, în ciuda președintelui FRH Constantin Din, iar azi va juca pe teren propriu cu CSM Bacău. Sperăm ca, măcar de data asta, să fie un arbitraj corect, fără furăciunile impuse de Constantin Din!

Vedeți înregistrarea și ”jaful” de arbitraj de care a avut parte Potaissa, la Focșani:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2