Handbal, Cupa României: Potaissa s-a impus la Reșița și s-a calificat în turul următor

resita turda

Potaissa Turda s-a impus în această seară, scor 27-22, pe terenul celor de la CSM Școlar Reșița, într-o partidă care a contat pentru faza 16-imilor de finală ale Cupei României.

 

Primele 10 minute ale partidei au fost echilibrate, echipele alternând la conducere. Apoi, din minutul 10 până în minutul 15, Turda a reușit să se distanțeze la trei goluri (3-6, min 15). Evoluția bună a turdenilor a continuat și diferența pe tabelă a crescut până la pauză, Potaissa intrând în avantaj pe tabelă, scor 7-14.

Liderul seriei C din Divizia A a încercat să forțeze și pe fondul relaxării din tabăra turdenilor, reșițenii s-au apropiat la trei goluri (17-20, min 48). Totuși, experiența superioară a echipei din Turda s-a văzut pe finalul meciului, elevii lui Horațiu Gal „rezolvând” partida în ultimele 10 minute.

S-a terminat 22-27 și Potaissa Turda s-a calificat în optimile de finală ale Cupei, unde erau deja calificate CSM București și CSM Focșani.

CSM ȘCOLAR REȘIȚA – POTAISSA TURDA 22-27 (7-14)

Potaissa Turda: Pop (8 goluri), Szoke (5), Pavel (4), Ignat (3), Talas (2), Iancu (2), Pințoiu (1), Ghiță (1), Rotaru (1).

CSM Școlar Reșița: Belchite (9 goluri), Heimbach (5), Vulpe (5), Barbu (2), Radoslavlevic (1).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top