marian morar
m install
nello construct

Georgiana Sima: 100 ghiozdane complet echipate pentru 100 elevi clujeni

zamblau eugen

100 de copii din Ploscoș și Băișoara au scăpat de grija începerii noului an școlar datorită tinerilor liberali clujeni.

TNL Cluj a continuat proiectul ințiat în 2022, respectiv „Ghiozdane pentru educație”. Dacă anul trecut, tinerii liberi au ajuns la 30 de elevi din medii defavorizate, anul acesta au reușit să echipeze nu mai puțin de 100.

„Astfel, ne-am propus să ajungem în acest an la 100 copii provenind din familii cu o situație financiară și socială dificilă din comunele Ploscoș și Băișoara și să oferim un sprijin real pentru educația lor. Fiecare ghiozdan pe care l-am dăruit este în ochii noștri o șansă în plus pentru un viitor mai strălucit.

Este datoria noastră, ca tineri, să fim atenți la nevoile celor din jur și, totodată, cât mai implicați în diverse acțiuni sociale, civice, din care comunitatea are de câștigat. Prin intermediul acestei inițiative, am avut oportunitatea să aducem bucurie în sufletele unor copii deosebiți și ambițioși.

Le mulțumesc pentru colaborare în acest proiect domnului Aurel Truta, primarul comunei Ploscoș, domnului Liviu Ghib, primarul comunei Băișoara precum și colegului meu Paul Ianc, viceprimarul comunei Băișoara. Prin acțiuni concrete, putem face o schimbare reală, de aceea mulțumirile merg și către colegii mei din PNL Cluj și TNL Cluj care răspund de fiecare dată pozitiv atunci când dorim să facem o acțiune orientată înspre comunitățile locale.

Investind în educație, investim în viitor!”, transmite Georgiana Sima, președintele TNL Cluj și membru al Consiliului Local Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2