Turda dron 42x 1

Funshop Retail Park Turda intră în procedurile administrative de autorizare

Funshop Retail Park Turda, mall-ul care este preconizat să fie inaugurat în primul semestru al anului 2022, a intrat în procedurile administrative de autorizare.

Primăria Turda a lansat în dezbatere publică Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru Construire centru comercial parter, construcții anexe (post trafo, gospodărie de apă), amenajări exterioare în incintă (platformă parcare, spații verzi, drumuri, trotuare), accese auto și pietonale, împrejmuirea terenului, semnale publicitare (totem publicitar, casete luminoase, panouri publicitare pe fațadele clădirii și în parcare), rețele instalații în incintă și branșarea la utilități, organizare de șantier – pentru obiectivul situat pe strada Univers FN, în spate la Kaufland.

Investiția este realizată de polonezii de la Scallier, sub conceptul Funshop Park, care își propun ca până în 2022 să realizeze 6 locații de acest gen în România, la Timișoara, Roșiori de Vede, Hunedoara, Vaslui, Focșani și Turda.

Scallier Ltd. desfășoară activități în domeniul gestionării investițiilor în sectorul imobiliar comercial, precum și administrarea acestor active, concentrându-se pe maximizarea valorii proprietăților în timp.

Compania a fost înființată în 2011 și este specializată în sectorul parcurilor comerciale, galerii regionale, săli și facilități comerciale independente. Oferta sa este dedicată atât investitorilor din sectorul privat, cât și instituțiilor.

”Funshop Park este un nou lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în orașe mici și mijlocii din România, având facilități compacte adaptate nevoilor comunităților locale.

Obiectivul nostru este să creăm un mediu care să se potrivească foarte bine nevoilor și așteptărilor locuitorilor orașelor mici și mijlocii din România și cerințelor lanțurilor locale și internaționale de retail.

Am gândit locațiile Funshop Park nu doar ca pe un loc în care clienții pot face cumpărături, dar și ca pe un centru al comunității locale unde oamenii pot petrece timp și se pot relaxa, servind o cafea sau o masă.

Fiecare locație are loc de joacă pentru copii, zona de food court exterioară, trotuare largi și acoperiș cu o lățime de 4 metri deasupra intrărilor.”, spun investitorii polonezi.

Investiția de la Turda va fi între 5-10 milioane de euro și va dezvolta zona comercială în care se află Kaufland, Altex și Deichmann.

Screenshot 2021 06 17 at 21.59.21

Comentarii

ULTIMELE articole: