Fuego a lansat o nouă piesă în colaborare cu Alex Malschi! (VIDEO)

Paul Surugiu – Fuego a lansat în această seară videoclipul unei noi piese realizate în colaborare cu un alt turdean, Alex Malschi. Piesa, cu o înaltă încărcătură emoțională, este dedicată istoriei de dragoste dintre minunata artistă Stela Enache și marele compozitorul Florin Bogardo.

Muzica le aparține lui Fuego și lui Alex Malschi, în timp ce versurile îl au ca autor pe Narcis Constantin Avădanei. Orchestrația și masteringul sunt asigurate de Alex Malschi, iar vocile adiționale îi aparțin Melindei M. 

”O producție ART BY FUEGO realizată de profesionistul COSMIN TOMOIAGĂ Vestimentația lui Paul Surugiu a fost realizată de Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale a României.

Filmările au fost realizate la Vulcanii Noroioși, în județul Buzău, un loc magnific, cu un peisaj de vis, care trebuie vizitat și cunoscut. Vulcanii Noroioşi s-au format în urma erupţiilor de gaze din pământ, care antrenează spre suprafaţă cantităţi variabile de nămol şi apă. Piesa reprezintă o lecție despre dragostea de nezdruncinat, care străbate vremea.

Povestea clipului este un omagiu adus înaltului. Aceasta prezintă istoria de dragoste dintre minunata artistă Stela Enache și marele compozitorul Florin Bogardo, o dragoste care trece dincolo de timp, o iubire veșnică, care a născut capodopere ale muzicii ușoare românești!”, este descrierea făcută videoclipului lansat în această după-amiază.

Paul Surugiu – Fuego a primit, anul trecut, distincția de Cetățean de onoare al municipiului Turda, orașul în care s-a născut, unde s-a format și de unde a oplecat pentru a cunoaște afirmarea în muzica românească.

Poate mulți nu știu, dar primele colaborări dintre Paul Surugiu – Fuego și Alex Malschi, un talentat compozitor și orchestrator turdean, datează încă din tinerețile lor. 

Comentarii

ULTIMELE articole: