nello construct

Fotbal, Liga 5: Derby de Turda. Viitorul Transilvania învinge cu 2-1 pe Chimia! (VIDEO)

Viitorul Transilvania Turda a învins astăzi cu 2-1 pe Chimia Turda, într-un meci care s-a disputat pe Municipalul turdean și care a contat pentru etapa 4 din Liga 5 zona Câmpia Turzii.

Nici nu a început bine meciul, că Hărăstășan Marian a reușit să deschidă scorul pentru ”oaspeți”, în minutul 5. De altfel, jucătorii de la Chimia, antrenați de Bănică Busuioc, au controlat startul confruntării, până pe la jumătatea primei reprize.

Gazdele reușesc să egaleze în minutul 23, prin reușita lui Boca Lucian, după care au un gol anulat, pentru poziție de offside, în minutul 25, iar spiritele încep să se încingă în teren și în afara lui.

Finalul primei reprize a adus câte o ocazie de gol pentru fiecare dintre cele două formații. mai întâi, în minutul 42, Boca Lucian rămâne singur cu portarul celor de la Chimia, Costea Paul, însă nu reușește să-l învingă. Un minut mai târziu, la poarta cealaltă, Cosma Nicolae nu-l poate învinge pe Toporăscu Daniel, care reușește să respingă șutul în corner.

După pauză, cele două echipe au dat semne de oboseală, iar ocaziile la cele două porți au cam lipsit, minute în șir. Confruntarea s-a mai animat în ultimele 15 minute de joc. Mai întâi, Hărăstășan Marian (Chimia) a trimis mingea exact în vinclul porții, în minutul 75, pentru ca la poarta cealaltă, peste doar un minut, Boca Lucian să rateze și el, șutul său trecând peste poartă.

Gazdele au dat lovitura în minutul 81, când Lingurar Antonio a pătruns, a driblat portarul și apoi a înscris pentru 2-1. A urmat o replică îndârjită a celor de la Chimia, care au pus presiune pe poarta celor de la Viitorul Transilvania, însă nu au reușit să mai revină pe tabela de marcaj. Așa că derby-ul a fost tranșat de cei de la Viitorul Transilvania Turda, care au ajuns la 9 puncte, cu 3 mai puține decât echipele care sunt pe primele două locuri, cu maxim de puncte după primele 4 etape.

Citește și: Fotbal, Liga 5 ACADEMY, zona Câmpia Turzii: Șoimii Câmpia Turzii este noul lider după etapa jucată azi!

Viitorul Transilvania Turda: Toporăscu Daniel – Lingurar Antonio, Zamfir Andy Mihai, Nicoară Marcel, Moldovan Iulian, Ciubuc Vasile, Boca Emil, Herțeg Ioan, Boca Lucian, Pleșa Iulian, Gîju Sever. Au mai intrat: Crișan Adrian, Crișan Marius, Rațiu Mihai,

Chimia Turda: Costea Paul – Jișa Cosmin, Varga Andrei, Balcău Vasile, Vais Cosmin, Ciurtin Ionuț, Otvoș Remus, Otvoș Mario, Cosma Nicolae, Hărăstășan Marian, Osvadă Dorian. Au mai intrat: Lăkătuș Gheorghiță, Varga Isac, Otvoș Iuliu, Lăkătuș Bogdan, Popa Andrei, Juchi Cosmin, Porumb Remus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: