nello construct

Fotbal, Liga 4: Paradoxul ligii a patra! Ai cel mai bun atac, cea mai bună apărare și golgheterul campionatului, dar ești pe locul 3

Sezonul de toamnă a fost pentru Sticla Arieșul Turda unul extrem de ciudat, din mai multe puncte de vedere.

După un sezon de care suporterii nu vor să își aducă aminte, oficialii turdeni au „apelat” la mai mulți jucători cu experiență, iar acest lucru se vede în toate categoriile…mai puțin în clasament.

Cu un meci în minus (restanța cu Sănătatea II SP Cluj se va juca sâmbătă), turdenii au cel mai bun atac din campionat, cu 52 de reușite, număr pe care îl pot îmbunătăți sâmbătă.

Statistica devine și mai ciudată când privești defensiva. Turda are doar trei goluri primite în tot campionatul. Echipa cu a doua apărare din campionat, are nouă goluri.

Pe lângă toate acestea, între primii șapte marcatori din campionat, trei sunt de la Turda, care are și golgheterul seriei, Claudiu Vereș (16 goluri).

Turdenii au făcut trei pași greșiți în momente extrem de importante.

  • Chiar în prima etapă, când au pierdut la ultima fază, 0-1 la Arieșul Mihai Viteazu. Adică chiar la debutul în noul sezon, o etapă care putea „dicta” cursul viitor.

Sticla Arieșul Turda a avut două meciuri acasă „legate”, chiar cu principalele rivale.

  • Cu Victoria Viișoara a fost un meci echilibrat, cu ocazii de ambele părți, în care egalul a fost echitabil. Totuși, Sticla Arieșul Turda juca acasă și trebuia să arate acest lucru.
  • Cu Vulturul Mintiu Gherlii a fost meciul în care turdenii au rămas datori. Dacă defensiva a jucat bine, primind un singur gol, contra unei echipe extrem de experimentate, ofensiva nu a „produs” nimic. Au fost două etape în care ofensiva nu a fost deloc la nivelul obișnuit

Urmează o pauză lungă, până în martie, în care turdenii trebuie să se hotărască exact ce se vrea.

În legătură cu acest sezon, Turda are două probleme în partea a doua a campionatului. Joacă toate meciurile tari pe teren străin (excepție prima etapă, cu Arieșul Mihai Viteazu) și nu mai depinde doar de rezultatele sale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: