m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 4: Obiectivul Turzii pentru sezonul viitor – PROMOVAREA! (Video)

zamblau eugen
floris

Conducerea clubului Sticla Arieșul Turda a anunțat astăzi obiectivul pentru sezonul 2017-2018, și anume promovarea în liga a treia de fotbal.

 

La conferința de presă organizată astăzi la stadionul „Municipal” au participat Adrian Șomlea și Alexandru Savu, aceștia făcând o radiografie a sezonului care se va încheia la sfârșitul acestei săptămâni. De asemenea, cei doi au vorbit și despre sezonul viitor, care va debuta în vară.

La anul, echipa de seniori are ca obiectiv promovarea în liga a treia de fotbal. La nivelul juniorilor vor fi înființate două grupe de juniori republicani (A și B), urmând ca în următoarele zile, clubul să fie afiliat și la FRF, condiție obligatorie pentru promovarea în liga a treia și înscrierea în competiție a juniorilor republicani.

Jucător la echipa de seniori și antrenor la o grupă de copii, Alexandru Savu, a declarat: „Suntem pe cale să terminăm un nou sezon și suntem la bătaie pentru locul al doilea. Anul acesta era greu să ne gândim la promovare, știind că vom evolua cu Universitatea Cluj, o echipă dintr-o altă categorie. A fost un sezon cu bune și cu rele. Conducerea s-a străduit să ne ofere cele mai bune condiții și le mulțumim pentru acest lucru. La anul, sperăm să promovăm, Turda merită să aibă o echipă în liga a treia. Lucrurile s-au schimbat mult în bine în acest an, de la cea mai mică grupă de copii, până la seniori. Clubul SportLine de care s-a ocupat Adrian Șomlea a fost preluat de clubul Sticla Arieșul și se continuă pe aceleași principii sănătoase ca la SportLine. Toți antrenorii suntem tineri, avem terenuri bune de antrenament. La echipa mare avem condiții foarte bune, începând cu mingi și terminând cu primele de joc care s-au plătit la timp, totul e bine. Bineînțeles, tot timpul e loc de mai bine.”

Adrian Șomlea, omul care se ocupă de grupele de copii și juniori, a declarat: „Juniorii A1 și echipa mare au o masă după fiecare meci. Orice grupă de copii sau juniori, când a fost posibil au jucat pe terenul mare, lucru care este extrem de important. Sunt facilități normale, dar în România trebuie lăudată normalitatea. Mulțumim Primăriei Turda și domnului primar Cristian Matei, precum și tuturor celor care ne-au ajutat în acest sezon. Orice am avut nevoie în acest an s-a rezolvat, indiferent că a fost echipa de seniori sau cele de juniori.”

Sticla Arieșul Turda are nevoie de o victorie în deplasarea de la CS Florești, sâmbătă de la ora 11, pentru a fi sigură de ocuparea locului doi la finalul sezonului. De asemenea, dacă Olimpia Gherla nu va învinge în deplasarea de la FC Ardealul, Turda are asigurat locul doi, indiferent de rezultatul meciului cu CS Florești.

Partida CS Florești – Sticla Arieșul Turda va fi în direct pe TurdaNews, sâmbătă de la ora 11.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: