marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: Eroare gravă la Tritenii de Jos și Potaissa Turda se impune cu 3-1 (VIDEO integral și VIDEO gol acordat incorect!)

zamblau eugen

Confruntarea dintre Unirea Tritenii de Jos și Potaissa Turda, transmisă LIVE VIDEO de TurdaNews, într-un joc contând pentru prima etapă a returului Ligii 4 de fotbal a județului Cluj, s-a decis în minutul 83, când arbitrul a validat un gol care… nu a fost, la scorul de 1-1!

 

Jocul dintre cele două formații a fost destul de echilibrat. Oaspeții au deschis scorul în minutul 24, la o lovitură de cap a lui Ghiță Lăkătuș, după care Silaghi a avut o ocazie imensă pentru a face 0-2, însă a ratat oportunitatea. Gazdele au reușit egalarea la ultima fază a primei reprize, prin Paul Ceclan.

După pauză, oaspeții au avut vreo 3 ocazii monumentale de a marca, prin Adrian David (minge scoasă de pe linia porții), Alin Tot și Lăkătuș, însă egalitatea s-a menținut, ce-i drept, și pe fondul unui joc foarte ambițios al gazdelor, care s-au mobilizat extraordinar în confruntarea cu liderul seriei. Și gazdele au avut o oportunitate bună de a marca, când mingea a lovit bara, însă se părea că jocul se îndreaptă spre un 1-1 oarecum meritat.

Numai că a venit minutul 83, când după o centrare de pe partea stângă (în direcția de atac a oaspeților), Alin Tot a reluat pe lângă poartă, în plasa laterală, însă mingea a intrat prin plasă în poartă, iar asistentul a semnalizat că a fost gol corect, moment în care spiritele s-au încins, gazdele reproșând brigăzii de arbitri că nu este posibil să fie validat un gol care nu a fost!

Inițial, echipa gazdă a vrut să se retragă de pe teren, dar după câteva minute de discuții, jocul s-a reluat, formația din Tritenii de Jos temându-se de o eventuală sancțiune pecuniară, în cazul în care va părăsi terenul de joc. Totuși, jucătorii gazdă au reintrat în teren, pentru a relua jocul, însă nu au mai participat la meci, stând ”drepți” pe teren, în semn de protest față de greșeala arbitrilor. În aceste condiții, Adrian David a înscris un nou gol, meciul încheindu-se cu scorul de 1-3, după ce turdenii au pasat mingea între ei, până la fluierul final al centralului.

Unirea Triteni: Rusu – Voivod, Paleoca B., Osvadă, Ceclan – Câmpian, Indreica, Saşa, Gall A., Podariu – Gall S. Au mai intrat: Dan Alex, Paleoca Cr., Silvăşanu şi Petre. Antrenor: Andrei Pintilie

Potaissa Turda: Lăkătuş Cr. – Tornyai, Szakacs, Soporan, Otvoş – Savu, Hidişan, Silaghi – Tot, Lăkătuş Gh, David. A mai intrat: Tothăzan. Antrenor: Dorin Suciu

TurdaNews a transmis LIVE VIDEO acest meci, o premieră pentru o transmisiune de la Tritenii de Jos. Vezi mai jos înregistrarea integrală a transmisiunii:

De asemenea, oferim mai jos secvența care a decis partida de la Tritenii de Jos, cu golul validat incorect, din minutul 83, precum și tot ceea ce a urmat ulterior. Faza va genera discuții, cu siguranță. Ce părere aveți? 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2