Fotbal, Liga 4: Arieșul Mihai Viteazu a învins la Viile Dejului

foto_032018_ariesul-mv-viiledejului

Jocul a început cu o dominare a echipei lui Lucian Roșu, care în primele 30 de minute a reușit să puncteze de două ori. Primul gol a fost semnat de Radu Danciu, care a finalizat o acțiune colectivă de atac. Tot Danciu a obținut și a fructificat o lovitură de la punctul cu var, stabilind scorul pauzei.

 

După pauză, George Kiesz a executat impecabil o lovitură liberă, iar mingea a poposit în plasa porții echipei gazdă. Ultimul gol al partidei a fost înscris de către Cătălin Crișan, care a finalizat o centrare pe bara a doua a lui Dodo Kopandy. Victoria este cu atât mai prețioasă cu cât a fost obținută pe un teren cu multe denivelări, care a solicitat mult jucătorii în ceea ce privește controlul balonului.

În ciuda unor așa ziși binevoitori care se manifestă tot mai mult în defavoarea echipei, gruparea din Mihai Viteazu își vede de competiție și nu bagă în seamă răutățile unora sau altora. Drept mărturie stau rezultatele obținute și locul pe care se situează în clasament. În ultimele 4 jocuri, echipa a înregistrat 3 victorii și un meci egal. Victoriile au fost înregistrate în jocurile cu Someșul Gilău, Vulturul Mintiu Gherlii, Viile Dejului iar remiza în fața celor de la Olimpia Gherla, echipă aflatăîn lupta pentru ocuparea fotoliului de lider

Viile Dejului- Ariesul Mihai Vitezu 0 – 4 (0-2)

Marcatori:  Danciu (2), Kiesz, C. Crisan

Ariesul : Mureșan – C. Crișan, Buglea, N. Crișan, Cr. Moldovan (55 Siecoban), Kiesz (70 Popescu), Kopandy, Ignat ( 65 Tarcea), Câțcăuan (60 German), Danciu, Zbîncă (50 Fechete). Antrenor: Lucian Roșu. Nu au evouat portarul Miclăuș și Râșteiu.

Etapa viitoare, Arieșul va  evolua  duminică 1 aprile 2018, de la ora 11.00 (și nu-i păcăleală) pe teren propriu, în compania celor de la Unirea Iclod și în cazul unei victorii poate sări în clasament peste această echipă.

Foto: Arhivă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top