Fotbal, Liga 3: Artur Podar a fost demis de la Sticla Arieșul Turda. Florin Pampea este noul „principal”

artur podar

În urma rezultatului de ieri, 0-3 pe terenul celor de la Unirea Ungheni, tehnicianul Artur Podar a fost demis de pe banca tehnică a echipei turdene.

După o primăvară bună pe banca Turzii, tehnicianul turdean nu a reușit decât un rezultat de egalitate în primele șase meciuri oficiale, contabilizând aici și partida din Cupa României.

Antrenor principal a fost numit Florin Pampea, ajutat de Alex Savu și Simi Cocoară.

Sticla Arieșul Turda ocupă ultimul loc al clasamentului, cu un singur punct după cinci etape.

„Chiar dacă Consiliul Director al echipei de fotbal ACS Sticla Arieșul Turda, întrunit în data de 20 septembrie a.c., a luat decizia de a colabora în continuare cu antrenorul, Artur Podar, rezultatul ultimei etape (3-0) cu echipa Unirea Ungheni a condus la noi decizii. Astfel, membrii din conducerea clubului, în urma unei ședințe de urgență,în unanimitate, au hotărât întreruperea contractului de activitate sportivă a antrenorului Artur Podar.Domnul Florin Pampea va prelua echipa în calitate de antrenor. Începând de luni, 27 septembrie 2021, domnul Florin Pampea va fi sprijinit de antrenorii secunzi Alexandru Savu și Simion Cocoara.

Transmitem mulțumiri domnului Artur Podar pentru întreaga colaborare iar noului antrenor Florin Pampea îi urăm mult succes!” este mesajul transmis de reprezentanții clubului turdean.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top