nello construct

Focuri de armă la Câmpia Turzii! Pentru a se a apăra un bărbat a folosit un pistol cu bile!

Joi în jurul orei 17 la Câmpia Turzii s-a produs o tentativă de jaf, cel puțin asta reiese in informațiile primite până acum.

În presa locală cazul a fost prezentat în mod eronat ca fiind o tentativă de jaf la o casă de schimb valutar! Poliția infirmă aceste informații.

În realitate un bărbat a fost atacat de doi tineri în timp ce se deplasa spre mașina personală. Atacatorii au folosit violența, în replică bărbatul agresat a scos un pistol cu bile și a tras asupra celor doi pentru a se apăra. Arma i-a pus pe fugă pe infractori, astfel că bărbatul și-a păstrat bunurile personale intacte.

„Persoana în cauză nu a fost deposedată de bani sau bunuri. Acum polițiștii de la Câmpia Turzii fac cercetări pentru identificarea agresorilor, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru „loviri sau alte violențe” și folosirea unei arme neletale fără drept. Cazul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda” informează reprezentanții IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: