marian morar
m install
nello construct

Fermierii promit că vor vinde carnea de miel pentru Paște la un preț corect! Ce înseamnă asta?

zamblau eugen

Iată că ne apropiem cu pași repezi de una dintre cele mai importante sărbători creștine, Paștele. Astfel, apare și întrebarea de unde putem cumpăra carne de miel la un preț mai decent.

Ei bine, Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune că fermierii au promis că vor vinde carnea de miel la prețul corect. Adică, ministrul susține că, de sărbătorile pascale, fermierii vor vinde carnea de miel la un „preţ decent”, care să le acopere cheltuielile şi să le aducă „un mic profit”.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, cât va costa kilogramul de carne de miel în apropierea Paştelui.

„Nu pot să dau un preţ estimat, pentru că vreau să fie o piaţă corectă a vânzării cărnii de miel în perioada sărbătorilor pascale. Din discuţiile pe care le-am avut cu fermierii, mi-au spus foarte clar că vor avea un preţ decent astfel încât să poată să-şi scoată cheltuielile şi, bineînţeles, să aibă şi un mic profit, pentru că toată lumea munceşte pentru acest lucru”, a spus Florin Barbu la Prima TV.

Va fi prețul ca anul trecut?

Ministrul Agriculturii a precizat că, anul trecut, kilogramul de carne de miel „a fost undeva la 25 de lei”. Întrebat dacă anul asta va fi mai mult, ministrul Agriculturii a răspuns:

„Eu nu cred că va fi. Eu sunt sigur că fermierii români vor vinde la preţul corect.

Nu pot să influenţez piaţa. Dacă în calitatea mea de ministru dau un preţ, sigur că voi influenţa piaţa. Nu vreau să fac acest lucru. Sunt sigur că fermierii vor avea un preţ corect pentru români la carnea de miel”, a adăugat Florin Barbu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2