m install
nello construct

Fabrică de componente auto, relocată de la Dej la Câmpia Turzii

floris

Fabrica de componente auto a grupului germanKolbenschmidt Pierburg AG şi-a schimbat locaţia investiţiei din România. Iniţial, germanii anunţaseră că vor realiza investiţia în parcul industrial Arc Parc Dej. Însă, mai nou, ei s-au reorientat spre parcul industrial Reif din Câmpia Turzii, scrie Clujeanul, citând Ziarul Financiar. Investiţia totală a companiei germene se ridică la 80 de milioane de euro.

În total, vor fi 4 unităţi de producţie, în care vor lucra circa 700 de angajaţi. Se vor produce componente pentru Porche, Jaguar şi Volvo. La nivel mondial, Kolbenschmidt Pierburg AG deţine peste 30 de fabrici în ţări precum Germania, Anglia, Franţa, Italia, Spania, Turcia, Canada, SUA, Japonia, India, China şi Brazilia, iar anul trecut a realizat vânzări de 2,18 miliarde de euro. Grupul are peste 11.000 de angajaţi.

Parcul industrial reif din Câmpia Turzii este cel mai mare din judeţ şi se va întinde pe o suprafaţă de 44 de hectare. Conform oficialilor de la Reif, 65% din suprafaţă este deja ocupată de proiectele viitoarelor investiţii, 90% dintre acestea fiind din domeniul auto, fiind vorba în special de companii germane.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: