nello construct

Eveniment european în domeniul tâmplăriei

Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă (P.P.T.T.) organizează o serie de conferinţe internaţionale, pentru a promova şi ajuta întreprinzătorii din industria tâmplăriei termoizolante. P.P.T.T. va organiza un numar de cinci conferinte pe întreg teritoriul României, prima urmând să aibă loc la Cluj, în data de 3 octombrie.

 

După Cluj vor urma în ianuarie 2009 Timişoara, Iaşi în luna februarie, Constanţa în martie şi în luna mai la Bucureşti.

Conferinţele internaţionale organizate sub egida P.P.T.T. corespund cu târguri specializate pentru uşi, ferestre, faţade şi vitraje termoizolante din Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanşa şi Bucureşti. Desfăşurarea lucrărilor conferinţei are loc în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă ale fiecărui târg, urmând ca prezenţa la fiecare conferinţă să fie de cca 250 de firme participante.

 

Toţi participanţii şi sponsorii vor beneficia de cazare gratuită, acces gratuit la sala de conferinţe, la sala de prezentare tehnică şi comercială a produselor sponsorilor.

 

Beneficiile şi facilităţile pentru sponsori

 

Participarea unor firme internaţionale de profil, acces garantat la contacte cu cca 1500 de firme specializate care activează în domeniul industriei tâmplăriei termoizolante,prezentarea unor teme de specialitate şi a produselor proprii, promovarea beneficiarilor pe site-ul www.pptt.ro înaintea şi în timpul desfăşurării evenimentului, condiţii de expunere a unui panou de reclamă sau distribuire de materiale promoţionale şi cataloage tehnice sunt doar câteva dintre avantajele participanţilor.

 

La conferinţa de la Cluj-Napoca vor participa peste 400 de firme autohtone din Transilvania, producătoare de tâmplărie termoizolantă şi peste 150 de furnizori, firme de renume din Europa, Asia şi Africa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: