Emil Rusu (PNL Triteni): Investiție total inutilă de 400 de milioane de lei vechi!

118787600 10164463200160727 1108949405092001140 n

 

În urma vizitelor întreprinse ieri pe la Tritenii de Sus, Tritenii de Jos și Triteni Hotar, am ajuns să mă îngrozesc cât de gravă este problema lipsei apei potabile. 

În urmă cu aproximativ 8-10 ani, când a fost adusă apa potabilă la Urca, administrația din Tritenii de Jos a afirmat atunci, că nu are nevoie de apă din surse externe și că Comuna Tritenii de Jos își va alimenta gospodăriile din surse proprii. Ei, acum dumneavoastră, cetățenii, vedeți cum a fost facută această alimentare, unii au apă de își udă gazonul cu aspersoare, unii au hidranți și sprinklere, iar alții nu au apă să își adape animalele…

Cel mai grav efect al lipsei apei potabile este, imposibilitatea obținerii autorizației de funcționare și a avizului DSP pentru școli și grădinițe. Sunt convins că mulți dintre dumneavoastră v-ați dus copiii la medici și vi s-a spus că au lambrii, oxiuri și alți paraziți care pot fi luați din apa contaminată. 

Ce nu stiți dumneavoastră este că, în 2019 Consiliul Județean a făcut o alocare directă de 400000000 lei vechi, către Primaria Tritenii de Jos, din fondul de rezervă pentru dotarea școlilor cu stații de tratare a apei. Ce a facut Primaria Triteni cu acei bani? Simplu, a trântit o gheretă pe domeniul public la Tritenii de Sus, lângă Cooperativă, iar în ea a montat un clorinator CASNIC și un reșou și s-au dus banii. Școlile tot fară apă tratată sunt, iar la scoala din Pădureni aud că nu este apă deloc.

În continuare am să vă las o listă cu sumele atribuite direct în perioada 2016-2020 de către Consiliul Județean, condus de Alin Tișe și poze cu investiția total inutilă de 400000000 lei vechi, ordonată de ex-primarul condamnat și plătită de Consiliul Județean, acum voi știți mai bine cine a executat lucrarea.

Într-o altă postare am să vă prezint în premieră planșele și hârtiile cu aducțiunea de apă potabilă și canalizarea care va fi efectuată de Compania de Apa Arieș.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top