marian morar
m install
nello construct

Elevii de la Colegiul ”Emil Negruțiu” Turda se pregătesc pentru faza națională a competiției WorldSkills

zamblau eugen

Elevii din clasa a IX-a (secția Brutar-patiser), de la Colegiul ”Emil Negruțiu” din Turda, se pregătesc pentru participarea la faza națională a competiției WorldSkills, care va avea loc peste circa două săptămâni.

”Elevii noștri din cls a IX-a Brutar-patiser se pregătesc pentru Competiția WordSkills, faza națională. Aceasta va avea loc la Centrul de Inovație Puratos din Cluj, în perioada 12-13 aprilie.
Mult succes!”, a transmis Colegiul ”Emil Negruțiu”.

În ultimii ani, unitatea de învățământ liceal din Turda a avut un progres semnificativ atât în dotarea unității școlare, cât și în pregătirea practică a elevilor, pentru o cât mai bună integrare în societate, după absolvirea colegiului.

Astfel, colegiul turdean a achiziționat recent un microbuz școlar, a accesat fonduri europene pentru dotarea unui laborator inteligent și este în pregătire un proiect de reabilitare al școlii.

De asemenea, elevii colegiului fac practică concretă în specializările lor, la unități din țară și străinătate, unde elevii au ocazia să învețe în mod practic tainele meseriilor pe care și le-au ales.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2