Echipele de rugby Șoimii Câmpia Turzii și Șoimii Turda au avut meciuri de pregătire cu Titanii Sighișoara! (VIDEO/FOTO)

IMG-20210907-WA0008

Terenul de rugby din cadrul Complexului Turistic „La Broscuța” din Câmpia Turzii a fost, sâmbătă 4 septembrie, gazda unor partide de pregătire disputate între echipele cluburilor Șoimii Câmpia Turzii, Șoimii Turda și Titanii Sighișoara. Meciurile s-au desfășurat la categoriile U10 și U14, rugby în 7, atât la feminin cât și la masculin.

Înaintea inceperii meciurilor, sportivii cluburilor Șoimii Câmpia Turzii și Șoimii Turda au primit din partea Fundației Prison Fellowship Romania, cadouri ce au constat în ghiozdane de școală, echipamente de prezentare (tricouri, bluze de trening, hanorace), adidași de joc.

La finalul partidelor, sportivii celor două cluburi au participat la un banchet organizat de conducerea clubului.

„Vreau să le mulțumesc celor de la Fundația Prison Fellowship Romania pentru această minunată surpriză făcută sportivilor noștri. De asemenea vreau să mulțumesc partenerilor noștri SC H&Y Terasamente SRL, SC Hasim Construct SRL, SC Coland SRL, SC Urcan SRL, Asociația Castel Banfy Luncani, Complexul Turistic „La Broscuța „, pentru susținerea și implicarea în activitatea rugbystică.

Nu pot să nu îi menționez și pe părinții copiilor, pentru sacrificiul făcut ca aceștia să poată participa la competiții.

Le mulțumesc și colegilor mei Cosmin Oltean și Gligor Florea, pentru că m-au susținut și mă susțin în continuare în tot cea ce facem pentru copii.

Ce vă mai pot spune este că urmează o scurtă vacanță până pe 20 septembrie, după care ne reluăm antrenamentele. În data de 29 septembrie vom pleca într-un cantonament de 5 zile la munte cu fetele, după care pe 6 octombrie se va pleca tot pe 5 zile într-un cantonament la munte cu băieții de la categoria U14″, ne-a declarat antrenorul Valentin Fetiță.

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top