marian morar
m install
nello construct

Echipa de sperante baieti de la CSM Campia Turzii obtine doua victorii in turneul de la Dej si este ca si calificata la turneul semifinal! (FOTO)

zamblau eugen

In prima zi a turneului interjudetean de volei sperante baieti ce se disputa la Dej si care conteaza pentru Divizia Nationala de Sperante Masculin, echipa Clubului Sportiv Municipal din Campia Turzii, antrenata de Calean Ilie, a reusit sa obtina doua victorii din tot atatea partide jucate.

In prima intalnire, sperantele CSM-ului au reusit sa se impuna lejer cu scorul de 3-0 in fata celor de la CS Avantul Torpi MS Targu Mures, dupa care in cea de-a doua partida au castigat cu acelasi scor, dar de data aceasta in fata celor de la CSS 2 Baia Mare.

Cu aceste victorii obtinute sambata, sperantele CSM-ului si-au asigurat aproape sigur prezenta in  faza semifinala a acestei competitii, cu toate ca mai sunt de jucat inca 2 turnee interjudetene dintre care unul, cel din perioada 07-08 martie, se va disputa chiar la Campia Turzii. Duminica, in ultimul meci din grupa, baietii antrenorului Calean Ilie au jucat in compania formatiei gazda CSS Lapi Dej, formatie ce este "lidera" grupei si care si ea de asemenea este calificata deja in faza semifinala.

Lotul pe care antrenorul CSM-ului l-a folosit in partidele de sambata, a fost urmatorul: Gyarmati Tiberiu, Ciubuc Rares, Staicu Toma, Calugar Eduard, Parjol Alexandru, Hanuschi Alex, Iachim Timotei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2