marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Dorin Lojigan: Se asfaltează tronsonul III al străzii Nicolae Titulescu. În ultimii 5 ani, cu 70% mai mult asfalt decât perioada de la Revoluție încoace!

zamblau eugen

Azi a început asfaltarea tronsonului III al străzii Nicolae Titulescu din Câmpia Turzii. 200 de tone de asfalt așteaptă să fie așternute azi pe partea carosabilă, pe un drum care acum un an era câmp.

”Chiar dacă este joia mare, colegii de la Domeniul Public lucrează și astăzi, chiar destul de bine. Astăzi am început asfaltarea tronsonului III al străzii Nicolae Titulescu, un tronson de stradă care în urmă cu un an de zile era câmp. 

Domeniul Public a adus astăzi peste 200 de tone de asfalt și vă prezint camioanele care așteaptă să fie descărcate. Ele se vor întoarce la firma care livrează asfaltul pentru municipiul nostru și astăzi vom finaliza o parte din tronsonul III, urmând ca imediat după Paști să continuăm. Zicea cineva că de peste 10 ani locuiește aici, însă nimeni nu s-a gândit să asfalteze această stradă.

Trotuarele au fost turnate în cursul anului trecut, iar acum se lucrează la stratul de asfalt, stratul de binder.

În cursul acestei dimineți, domnul viceprimar Sabin Ghemeș a făcut o statistică și am constatat că în ultimii 5 ani de zile s-a turnat cu 70% mai mult asfalt, pe străzile din Câmpia Turzii, decât s-a turnat de la Revoluție încoace! Eu zic că este o realizare mare, iar asfaltările continuă în Câmpia Turzii. După Paști vom începe imediat cu celelalte două tronsoane ale străzii Nicolae Titulescu, unde de asemenea avem trotuarele finalizate, urmează doar să frezăm și să tragem stratul de asfalt.”, a transmis primarul Dorin Lojigan, într-o transmisiune live pe care a realizat-o pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2