nello construct

Doar în filme mai vezi așa ceva! Furt, urmărire și amenințări cu cuțitul, toate pentru o BICICLETĂ!

De cele mai multe ori, viața ne demonstrează că bate filmul detașat. Un episod, parcă rupt din filmele de acțiune, a avut loc în Cluj-Napoca în această săptămână.

Miercuri, 4 Octombrie 2023, un bărbat a furat o bicicletă din scara unui bloc din Gheorgheni, dar a fost văzut de pe balcon chiar de proprietar.

Imediat după a început urmărirea ca în filme. În timp ce era urmărit, bărbatul a început să-și arunce hainele pentru a fi mai greu de recunoscut, iar când a fost oarecum prins, a început să amenințe cu un cuțit și să arunce cu pietre, la propriu.

Mai mult, în zona Aleii Bizușa, bărbatul s-a urcat în masina unei femei, care era cu fiica ei, în speranța că va scăpa, însă la scurt timp au apărut polițiștii care l-au încătușat.

Episod rupt din filmele de acțiune

„ATENȚIE la HOȚI!!!

Miercuri după-amiază în jurul orei 17.30 un individ (Hoț!!!) a pătruns cumva într-o scară de bloc de pe Aleea Borsec și a furat o bicicletă.

Noroc că proprietarul bicicletei era pe balcon și a observat când persoana respectivă a ieșit din scara blocului cu bicicleta și fugit în urmărirea hoțului. Bicicleta a fost recuperată, chiar dacă hoțul a devenit agresiv.

Individul a părăsit zona, îndreptându-se spre aleea Bizusa, timp în care am sunat la poliție. Împreuna cu proprietarul bicicletei am pornit în urmărirea hoțului să ghidăm poliția pe urmele acestuia, deși nu a fost tocmai ușor deoarece acesta își arunca rândurile de haine de pe el de diferite culori (asta denotă ca nu era la prima infracțiune) pentru a se pierde printre oameni.

L-am urmărit până în parcul din Detunata și acolo l-am încolțit, însă fără a ne putea apropia prea tare deoarece arunca cu pietre, plus că amenințările lui legate de deținerea unui cutit, puteau fi adevărate. Am și filmat/fotografiat anumite scene din urmărire în caz ca aveam nevoie de probe dacă scapă. Ce m-a surprins este ca la un moment dat, încercând sa scape, a intrat într-o mașina în parcul Detunata pe ușa din spate, în care se afla o mamă cu o fetiță, probabil credea că mașina o să plece cu el sa scape de noi. l-am făcut semn și am strigat repede mamei ca este un hoț, evident s-au speriat foarte tare.

Ca norocul, după aproximativ 20 de minute a sosit poliția de la secția 3 și a intervenit prompt, încătușându-l pe hoț.

M-a mirat atitudinea unor oameni din parc, fiind vreme bună, parcul Detunata era intens circulat de oameni la ora 18:00, dar în momentul când am rugat niște ”fotbaliști” să ne ajute să îl încercuim pe hoț până vine poliția, au crezut de cuviință ca este mai important sa meargă la fotbal să nu ”întârzie”.

În concluzie, aveți MARE grija pe cine lasați pe scara blocului, sunt convins ca acest hoț nu este la prima abatere. Asta ni s-a confirmat și la secția de poliție unde s-a constata că acest individ este căutat pentru mai multe fapte, și reținut pentru 30 de zile”, a relatat un clujean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: