marian morar
m install
nello construct

Directoarea Școlii Gimnaziale din Viișoara, prof. Camelia Constantea, a participat la un Seminar Erasmus+ privind educația ecologică la Riga, în Letonia!

zamblau eugen

Timp de trei zile, în perioada 20 – 22 martie, directoarea Școlii Gimnaziale Viișoara, prof. Camelia Constantea, a participat la seminarul Practici ecologice pentru creșterea durabilității mediului (Green Practices for Increasing Environmental Sustainability), desfășurat la Riga, în Letonia.

Instituția gazdă a fost Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale din Letonia.

Scopul principal al evenimentului a fost acela de a aprofunda înțelegerea priorității „Mediu și combaterea schimbărilor climatice” din programul Erasmus+ (2021-2027), dar și de a prezenta practici de succes din cadrul proiectelor privind creșterea durabilă și un comportament responsabil față de mediu.

Seminarul a reunit reprezentanți din sectoarele educație școlară, formare profesională, educația adulților și învățământ universitar și a constat în expuneri, discuții, schimb de bune practici privind implementarea unor proiecte școlare care au ca temă practicile ecologice și sustenabilitatea, workshop-uri și o vizită de studiu la Școala Gimnazială Babite care deține titlul de ambasador Eco-școală.

Același seminar a oferit un cadru favorabil pentru stabilirea unui networking instituțional cu alte școli din U.E., de a schimba idei și a împărtăși experiențe, participanții – cadre didactice, formatori, decidenți din sfera educațională, dobândind noi cunoștințe și experiențe în ceea ce privește sustenabilitatea și problemele de mediu.

Seminarul a fost finanțat prin Programul Erasmus+.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2