nello construct

Destinație de weekend: „Templul Dorințelor” sau Mănăstirea rupestră Șinca Veche

Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche este un vechi lăcaș de cult săpat în piatră, cunoscut drept unul din cele mai misterioase locuri din țara noastră.

Unii susțin că în acest loc simt energii cu totul diferite față de orice altă destinație din România.

Se spune că această energie fabuloasă ar face adevărate minuni și chiar ar vindeca oameni. Lăcașul de cult este este cunoscut sub mai multe denumiri: ”Templul Dorințelor”, “Templul Ursitelor”, “Templul Împlinirii Rugăciunilor”, “Mănăstirea săpată în piatră”, “Templul de la Șinca Veche” și chiar “Templul Extratereștrilor”, având legătură cu fenomenele bizare care s-au întâmplat aici de-a lungul timpului.

Mănăstirea rupestra Șinca Veche este un vechi lăcaș de cult ce se află la Șinca Veche, în cotul format de Munții Făgăraș și Perisani, la 45 de kilometri de Brașov si la 22 de kilometri de Făgăraș. Locașul de cult se gășeste lângă comuna Șinca Veche, sub dealul Pleșu. Localitatea în sine se află în centrul țării la 30 de kilometri nord de Zărnești, între Cocoașa Persanilor la nord și podul peste pârâul Bungetu la vest.

Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche, unică în lume

Istoricii sunt siguri că templul este unic în lume. Aici s-au refugiat călugării ardeleni hăituiți de Maria Tereza în anii 1700, pentru a trece la catolicism. Lăcașul ar fi vechi de 7.000 de ani, aparținând unei civilizații care a întemeiat „Templul Alb” din Insula Șerpilor.

Biserica este formată din două altare, primul este aflat la intrare și deasupra lui se înalță o spirală care dă spre cer și prin care intră lumina.

Se spune că cei care se așază aici își vor vedea dorințele devenind realitate. Mai mult, forma spiralată îi duce pe oameni cu gândul la extratereștri.

Mai multe detalii pe: https://www.manastirea-sincaveche.ro/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: