marian morar
m install
nello construct

De vorbă cu Paul T și Nakee despre cariera lor în muzică: Nu poți să scrii despre ceva ce nu ai trăit (VIDEO)

zamblau eugen

De multe ori ne mândrim cu performanțele tinerilor din orașul nostru, care de multe ori duc numele Turzii chiar și peste mări și țări, însă există foarte mulți tineri talentați despre care nici nu știm.

La capitolul tineri talentați și capabili, Turda stă foarte bine. În zilele noastre este aproape imposibil să nu cunoaștem un tânăr care excelează în sport, muzică, dans, artă plastică și multele de acest gen, iar acești copii merită toată susținerea și tot sprijinul nostru.

Astfel, din dorința de a-i promova, am aflat de Paul și Sabin (Nakee), doi tineri extrem de talentați din Turda, care cântă un gen muzical ceva mai controversat, mai ales în lumea conservatoare, și anume trap.

Cine sunt Paul T și Nakee?

Paul T și Nakee sunt doi tineri de 16 și 17 ani, din Turda și sunt elevi la Colegiul Național „Mihai Viteazu”, în clasele a X-a și a XI-a.

Se cunosc de când erau copii, însă nu au avut o relație prea apropiată de la bun început. Ei bine, anii au trecut, iar pasiunea comună pentru muzică i-a adus aproape, ajungând acum să adune mii de vizualizări pe Youtube.

Cei doi înregistrează într-un studio „improvizat” la Paul acasă, iar piesele și le scriu singuri, dorindu-și prin prisma acestora să-i motiveze pe cei care îi asculte să devină din ce în ce mai buni și să nu renunțe dacă au o pasiune.

„Ideea unui festival pentru tineri la Turda e foarte bună”

Având în vedere că în trecut, în ședința Consiliului Local, s-a pus propus de către Casa de Cultură un festival de muzică pentru tineri, i-am întrebat și pe cei doi ce părere au despre asta.

Cei doi s-au arătat încântați de idee și consideră că ar fi o oportunitate atât pentru ei, cât și pentru ceilalți tineri din Turda care deși sunt talentați, nu au unde să se afirme prin muzică.

La ora actuală, tinerii din Turda, care sunt pasionați de muzică, nu au nici un loc unde să se desfășoare, motiv pentru care încearcă să se descurce pe cont propriu, însă dacă ne tot lăudăm cu ei când au succes, ce ar fi să le oferim și oportunitatea de a se face auziți, zic și eu.

Cei doi nu ascultă gura lumii

Deși sunt la început de drum, Paul și Nakee au reușit să strângă pe Youtube mii de vizualizări, ceea ce le dă speranță că drumul pe care se află acum este drumul cel bun.

Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că trăim într-o lume destul de conservatoare care critică dur acest gen de muzică, însă celor doi tineri nu le pasă de ce se spune în jurul lor. Își urmăresc destinul și își pavează drumul cu mare grijă, știind că muzica va fi și cariera lor în viitor.

Paul și Nakee sunt doi tineri care nu doar că sunt talentați, dar sunt și muncitori. Ne-au povestit că tot timpul lucrează la câte o piesă și încearcă să aducă ceva nou cu fiecare melodie postată pe Youtube. Sunt perseverenți și nu se abat de la drumul lor și când mai ai și familia aproape, ce-ți mai poate sta în cale?

Pe cei doi îi puteți urmări/asculta și sprijinii pe canalul lor de Youtube, dar îi găsiți și pe Apple Music sau Spotify

Aș putea să stau aici și să vă povestesc tot interviul, dar ce rost ar mai avea? Vă lăsăm să urmăriți ce au avut ei de spus în următorul video:

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2