marian morar
m install
nello construct

De Centenar, văduvele de război din Ceanu Mare vor fi premiate (VIDEO)

zamblau eugen

Proiectele investiționale ale primăriei Ceanu Mare se derulează conform programului. Extinderea rețelei de apă, capelă, îmbunătățirea serviciului de salubritate și modernizarea infrastructurii rutiere sunt doar câteva dintre priorități.

 

Primarul Liliana Moldovan a declarat într-un interviu pentru Turdanews că și la Ceanu Mare, de Ziua Națională se vor derula activități specifice, totul debutează la ora 10 cu o slujbă religioasă la Biserica Ortodoxă din Ceanu Mare, urmată de depuneri de coroane și un program artistic susținut de elevii școlii gimnaziale, urmează premierea celor nouă văduve ale veteranilor de război, dar și cele șase cupluri care  celebrează Nunta de Aur.

Pregătirile pentru sezonul rece sunt și ele în toi, primăria Ceanu Mare a încheiat un contract cu o firmă privată de deszăpezire , deja este depozitat materialul antiderapant și utilajele sunt pregătite de intervenție atunci când condițiile meteo o impun.

În ceea ce privește obiectivele aflate în derulare, se apropie de finalizare drumul comunal 66 afectat de inundațiile de acum câțiva ani, în derulare este și proiectul de introducere a apei în Valea lui Cati, tot ce a mai rămas de efectuat este partea tehnică și cea electrică, sistemul SCADA și ceea ce ține de automatizare.

Avem în continuare probleme cu firma de salubritate din Câmpia Turzii, am insistat cu telefoane aproape zilnic, știu că parcul lor auto e foarte deteriorat, vine mașina în teren, după două ore se strică, nu mai vin o săptămână și tot așa , la acest capitol sunt carențe grave…..cum pot eu să-i pretend bani unui cetățean dacă serviciul nu este prestat?” se întreabă retoric Liliana Moldovan.

Au început branșările la rețeaua de apă din Iacobeni, aici au apărut probleme în ceea ce privește modul de înțelegere al beneficiarilor care trebuie să plătească singuri pentru racorduri și care nu înțeleg că primăria Ceanu Mare nu poate achita această manoperă. Și în 2004 când s-a introdus apa la Ceanu Mare s-a întâmplat același lucru, fiecare beneficar a realizat pe bani proprii racordurile la rețea, în plus nu primăria din comună stabilește prețurile acestei operațiuni!

Drumurile au fost și ele modernizate atât cele de hotar cât și din intravilan.

S-au depus și cereri la Legea 231 referitor la terenurile din intravilan, până pe 10 decembrie cetățenii mai au posibilitatea să mai depună solicitări pentru retrocedarea terenurilor din intravilanul comunei.

Capela este în faza de aprobare a PUZ-ului, urmează obținerea autorizației de construcție, anul viitoar se speră la definitivarea obiectivului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2