vaccinaCT sistare

De astăzi începe vaccinarea anti-COVID și la Câmpia Turzii

După câteva zile pline de incertitudini privind funcționarea centrului de vaccinare de la Câmpia Turzii din lipsă de personal iată că lucrurile au intrat pe făgașul normal. De astăzi, 20 ianuarie a început vaccinarea anti-COVID.

La sfârşitul săptămânii trecute, primăria a anunțat sistarea activității centrului de vaccinare din oraș, din lipsă de personal. Între timp mai mulţi medici și asistenți medicali și-au manifestat disponibilitatea de a imuniza populaţia.

Prioritate vor avea persoanele de peste 65 de ani, dar și cele care suferă de boli cronice. Totodată, persoanele care activează în domenii esențiale se vor putea programa pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Centrul de imunizare stabilit la Câmpia Turzii funcţionează în cadrul halei agroalimentare Mureșul.

„Medicii care se implică în această pandemie și care luptă pentru cei aflați în suferință sunt adevărați eroi, iar acum – la Câmpia Turzii – medicii noștri au dat încă o dovadă de umanitate și implicare. Le mulțumesc tuturor acelora care au înțeles necesitatea și au luat atitudine pentru ca cei mai vulnerabili dintre noi să se poată vaccina.”, transmite Dorin Nicolae LOJIGAN, Primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Citește și: Vaccinarea COVID-19 ÎNCEPE la Câmpia Turzii

Comentarii

ULTIMELE articole: