m install
nello construct

Cupa Leilor la minirugby s-a desfășurat sâmbătă, la Viișoara

floris

Sâmbătă, la baza sportivă din Viișoara s-a organizat prima ediție a Cupei Leilor la minirugby, competiție la care au fost prezente echipele Rugby Club Junior, Știința Petroșani, CSFP Baia Mare, Venus Piatra Neamț și Leii Câmpia Turzii.

„A fost un turneu cu un public numeros, asta era și ideea, să aducem cât mai multe persoane la teren, să reușim sa facem rugby-ul cât mai popular în zona noastră. Nu s-a ținut cont de scor toate echipele au luat locul 1 și câte o cupa şi toți copiii au primit câte o medalie cu locul 1. Au fost 130 de copii participanți la competiție, am avut echipe competitoare de la U 6, U 8, U 10, U 12, U 14 și fete rugby în 7.

Toți am câștigat prin mișcare și prin spiritul de fair-play. Pe viitor, băieții de la U15, care încă se află la noi la club, sunt în număr de 6 copii (juniori), vor merge într-un cantonament de 4 zile cu viitoarea lor echipă, Rugby Club Junior. De săptămâna viitoare îmi doresc să schimb programul de antrenament, să fac antrenamente separate, fetele de băieți. Am un număr foarte mare de copii la antrenament și nu reușesc să fac ceea ce îmi doresc și să fiu eficient.

Mai avem puțin și începem campionatul regional de mini rugby și suntem pregătiți să îl înfruntăm. Pe această cale vreau să mulțumesc Primăriei Viişoara pentru ajutorul acordat, domnului Macra Marius, Gal George, Pasenciuc Mihai, Iosivas Dănuț, Rusu Călin și tuturor părinților care au dat o mână de ajutor. Sper ca pe viitor Cupa Leiilor sa devină o tradiție în fiecare vară”, a declarat pentru abcnewsromania antrenorul Octavian Cosmin Oltean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: