marian morar
m install
nello construct

Cum stă cu conturile în bancă deputatul AUR, Ilie Alin Coleșa?

zamblau eugen

Necunoscutul Ilie Alin Coleșa a prins un mandat de parlamentar, în Camera Deputaților, din partea AUR, partidul răsărit de nicăieri.

Totul în urma alegerilor parlamentare de duminică, unde procentul celor care s-au prezentat la urne a fost extrem de scăzut, denotând un dezinteres major față de scrutin.

 „Tată a cinci copii, de profesie inginer calculatoare, cu o experiență de aproximativ 20 de ani în domeniu. Coleșa a activat ca membru al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români și este membru în grupul extins al foștilor membri ASCOR, participând la proiecte filantropice, patriotice și culturale”, este prezentarea lui Ilie Alin Coleșa

Potrivit portalului A.N.I de declarații de avere și interese, situația materială a candidatului la alegerile parlamentare din 6 decembrie este următoarea:

Ilie-Alin Coleșa deține 3 terenuri intravilane obținute prin vânzare-cumpărare, împreună cu alte persoane, printre care și soția sa, Ramona Coleșa. Cei doi mai au și o casă de locuit, cu o suprafață de 260 de mp, pe strada Tudor Arghezi din Cluj-Napoca. Viitorul deputat clujean posedă două autoturisme, un Peugeot 307 și un Volkswagen Caddy.

Acesta deține două conturi bancare, primul în valoare de 25.000 de RON, iar al doilea în valoare de 27.000 de euro.

Venitul anual declarat al lui Ilie-Alin Coleșa este de 30.000 de euro, din servicii informatice. Soția sa, Ramona Coleșa este medic rezident la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj și a încasat în ultimul an aproximativ 50.000 de RON (49.800), titrează Ziua de Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2