marian morar
m install
nello construct

Cum evoluează lucrările de reabilitare la stația CFR din Câmpia Turzii? (VIDEO)

zamblau eugen

Lucrările de reabilitare a gării din Câmpia Turzii au evoluat considerabil. Primarul Dorin Lojigan a fost în vizită la obiectiv și spune că în curând locuitorii zonei vor avea o gară modernă.

Lucrările de reabilitare a stației CFR din municipiul sunt executate în ritm susținut. Se lucrează pentru ca stația să devină una dintre cele mai moderne din transportul feroviar român.

Acest proiect a fost necesar prin prisma condițiilor degradante în care se afla stația. Pereții erau scorojiți, toaletele insalubre, iar sala de așteptare era, practic, inexistentă. Stația CF din Câmpia Turzii nu mai fusese reparată de peste 30 de ani.

După finalizarea proiectului de reabilitare, călătorii vor avea la dispoziție o sală de așteptare modernă, spații sanitare curate, condiții caracteristice transportului feroviar european. Valoarea investiției depășește 3,2 milioane de lei.

„Acum câțiva ani de zile nimeni nu ar fi crezut că gara din Câmpia Turzii va fi reabilitată. Iată că împreună cu Guvernul României am reușit să obținem fondurile necesare pentru reabilitarea acesteia. Suntem în plin proces de reabilitare pe partea de interioare-exterioare, s-a schimbat tot ceea ce înseamnă partea de tâmplărie, se lucrează la instalații sanitare, totul este nou…vom avea o gară modernă, mai ales acum în acest an special în care vorbim despre 150 de ani de la construirea gării din Câmpia Turzii” spune primarul Dorin Lojigan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2