CSM Câmpia Turzii a câștigat a II-a etapă a Campionatului Regional de minirugby, la U10! Mihai Viteazu, pe locul 3!

foto_112015_csm-rugby-01

Sambata, FRR prin DRD Transilvania  reprezentata de Gheorghe Sabau si Sorin Rus, a organizat in Timisoara cea de a II-a etapa a campionatului regional de minirugby, la care au luat parte un numar de 7 echipe venite de la sute de km pentru aceasta competitie, respectiv: Baia Mare, Cluj-Napoca, Vadu Crisului, Sibiu, Campia Turzii, Mihai Viteazu si Timisoara.

Cea mai disputata intrecere a fost la categoria U10, unde dupa 21 de partide clasamentul arata astfel:

1. CSM Campia Turzii          

2. Warriors Timisoara

3. Ariesul Mihai Viteazu       

4. Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crisului         

5. CS.Florin Popovici Baia Mare      

6. CS.Universitatea Cluj-Napoca      

7. Sharks Sibiu

La categoriile U12 si U14 invingatoare au fost Warriors Timisoara si CS.Florin Popovici din Baia Mare. La fel ca si la U16, ultima etapa si la mini-rugby se va desfasura in ziua de 28.11.2015 la Baia Mare.

”Marea realizare a echipei de dezvoltare este faptul ca avem un campionat regulat in Transilvania, cu multe echipe care provin din rugby tag si speram ca numarul lor sa creasca in viitorul apropiat. Multumim FRR pentru sprijinul acordat si speram sa fie mai substantial pentru etapele care urmeaza. La final toate echipele dar si antrenorii acestora au fost rasplatiti cu echipament sportiv, cupe si diplome din partea organizatorilor”, au precizat oficialii Direcției Regionale de Dezvoltare Transilvania.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top