pirv volei

Cristina Pîrv: Obiectivul este promovarea în prima ligă

ACS Volei „Cristina Pîrv” Turda începe mâine drumul spre prima ligă. Primul pas pentru acest obiectiv începe în acest week-end la Craiova, când formația turdeană va evolua contra celor de la CSU Oradea și CSM Sighetu Marmației.

Înaintea de plecarea spre Craiova, coordonatorul proiectului turdean, Cristina Pîrv, ne-a declarat: „Obiectivul echipei ACS  Volei Turda „Cristina Pîrv” este acela de a promova în Divizia A1. Anul acesta a fost unul ciudat pentru toată lumea și mai ales pentru sportivi. S-au anulat campionate, s-au oprit antrenamentele, știm cu toții care au fost problemele cauzate de pandemia de Covid19. A fost un an atipic, dar am încercat să găsim soluții, să ne adaptăm și să ne antrenăm cum scrie la carte, chiar dacă o bună perioadă nu am avut acces în sală. Ne dorim promovarea, muncim mult pentru a ne atinge acest țel, iar din acest sezon ne bucurăm că ni s-a alăturat Bogdan Tănase, ca antrenor principal, care este un mare plus pentru echipă.

Fetele sunt tinere, majoritatea sunt turdence, dar toate sunt dornice să muncească. La turneul semifinal din martie, media de vârstă a echipei a fost de 17 ani. Sunt mândră de ele și de faptul că în doar o jumătate de an de la înființarea echipei am ajuns atât de departe.

În acest weekend vom avea 2 meciuri la Craiova, cu CSU Oradea și cu CSM Sighetu Marmației și sperăm să facem o figură frumoasă. Ne dorim să ne îndreptăm spre obiectivul nostru pas cu pas, meci după meci.”

Comentarii

ULTIMELE articole: