Cristian Matei: Modernizarea străzii Andrei Mureșanu intră în linie dreaptă

nello construct

Astăzi s-a început asfaltarea cu primul strat a unei porțiuni din strada Andrei Mureșanu, în zona spitalului din Turda, sensul de mers spre Centru, între străzile A.I. Cuza și Avram Iancu.

”Astăzi s-a început asfaltarea cu primul strat al tronsonului cuprins de la strada Andrei Mureșanu intersecție cu strada A.I. Cuza până la strada Avram Iancu, sensul de mers spre centrul municipiului Turda.

În prealabil au fost schimbate bordurile și a fost realizat trotuarul din pavaj. Totodată, au fost efectuate lucrări de stabilizare a fundației drumului cu piatră spartă.

După modernizare, strada va avea: trotuare moderne, pavate, piste de biciclete și spații verzi.

Vă reamintim că strada Andrei Mureșanu este cuprinsă în proiectul de modernizare a coridoarelor de Mobilitate Urbană Durabilă – Coridorul Central.”, a precizat primarul Cristian Matei.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: