m install
nello construct

Cristian Haiduc: „De fiecare depinde să o ducem mai bine”

floris

Preşedintele PD-L Câmpia Turzii, Cristian Haiduc, a participat la postul local Turda TV la o emisiune moderată de Tavi Gruian, în care subiectul a fost, aşa cum era şi normal, unul politic. Cristian Haiduc a dat de înţeles că ar putea fi candidatul formaţiunii sale politice pentru Camera Deputaţilor la alegerile uninominale din această toamnă. El acriticat apariţia unor candidaţi „paraşutaţi”, care „e ciudat că-şi aduc aminte abia acum unde s-au născut”.

Întrebat cum va reuşi să atragă electoratul la vot,existând precedentul unor procente mai mici de participare la vot, Cristian Haiduc a spus că va miza pe conştientizarea alegătorilor că participarea la viaţa socială şi la cea politică este o condiţie iniţială pentru bunul mers al lucrurilor. „Este o concepţie greşită să nu te mai intereseze ce se întâmplă, dacă îţi merge bine. Se întâmplă acest lucru, chiar şi în Vest. De fiecare depinde să o ducem mai bine. Trebuie să gândim aşa: dacă la toţi le e mai bine, îmi va fi şi mie mai bine”, a spus Haiduc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: