marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Copiii de la tabăra organizată la Mănăstirea Mihai Vodă din Turda s-au întâlnit cu polițiștii

zamblau eugen

80 de copii prezenți la tabăra organizată la Mănăstirea Mihai Vodă, au participat la o serie de activități de informare, inițiate de polițiștii clujeni.

La data de 5 iulie 2022, poliţiştii structurilor de ordine publică, investigații criminale și rutieră din cadrul Poliției municipiului Turda au dat curs învitației Protopopiatului Turda – Parohia „Învierea Domnului” din Câmpia Turzii, pentru a se întâlni cu 80 de copii care se bucură de perioada vacanței, în tabăra organizată la Mănăstirea Mihai Viteazu, din Turda.

A fost astfel un prilej bun pentru a fi dezbătute într-o manieră interactivă aspecte importante referitoare la prevenirea unor incidente negative pe timpul vacanței de vară, a bullyingului, a modalităților prin care pot rămâne în siguranță în mediul online, fiind totodată reamintite recomandările care trebuie respectate pentru a nu deveni victimele unor accidente rutiere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2