marian morar
m install
nello construct

Consilierul UDMR, Csep Leylla, interesată pe ce cheltuie banii SC Domeniul Public Turda

zamblau eugen

La prezentarea bugetului pentru acest an al SC Domeniul Public Turda SA, consilierul UDMR Csep Leylla a avut câteva obiecții privind modul în care societatea își cheltuie banii.

Alesul local s-a declarat revoltat de banii alocați segmentului de publicitate, sponsorizări, ajutoare umanitare, care în opinia sa nu sunt atributul societății.

În replică, directorul SC Domeniul Public Turda SA, Adrian Sălăgean, susține că bugetul este unul realist, veniturile totale au fost stabilite în suma de 9.700.000 lei, cu 200.000 lei mai mult decât preliminarul pentru anul 2014, în condițiile în care nu există contracte ferme pentru anul 2015 la data întocmirii bugetului de venituri și cheltuieli. "S-a avut în vedere suma rămasă pentru anul 2015 din programul de reabilitare și modernizare străzi în municipiul Turda, precum și prevederile din anii precedenți din BVC municipiului Turda privind întreținerea străzilor și salubritatea acestora”, a spus directorul Adrian Sălăgean, care a menționat că în 2015 salariile vor fi majorate cu 5%, iar tichetele de masă se vor acorda în fiecare lună.

Conform datelor prezentate, profitul societății ar fi de circa 150.000 lei.

„Cred ca nu ați citit corect datele referitoare la datoriile societății, în acest moment avem datorii către bănci și alți furnizori în jur de 1,8 milioane plus o linie de credit de care nu ne-am atins de 800.000! Profitul realizat în anul 2014, respectiv suma de 1.137.000 de lei, este un profit pe care societatea nu l-a mai avut din anul 1999 încoace! Știți foarte bine că această societate este subordonată Consiliului Local, anul trecut am atras lucrări cu terții în procent de 25%, anul acesta sperăm să îmbunătățim acest procent” explică Sălăgean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2