nello construct

Concurs de gătit la Restaurant Sarea-n Bucate din Turda, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Risipei Alimentare

Miercuri, la Restaurantul Sarea-n Bucate din Turda (restaurantul din Vie), Banca pentru Alimente Cluj a organizat un concurs de gătit, pentru echipele formate din reprezentanți ai companiilor care donează alimente în surplus și ai asociaților care primesc și distribuie aceste produse celor în nevoie.

”O zi cu soare, în mijloc de vie, miros delicios de mâncare și zâmbete cât cuprinde…

✨Ziua Internațională de Conștientizare a Risipei Alimentare✨ am marcat-o cu fapte mari și cu oameni dragi. De aceea avem multora să le mulțumim.

🫕Începem cu Chef Bucătar Dan Laurențiu Alexandru care a coordonat cele 3 echipe ale concursului de gătit. S-a creat artă din alimente salvate de la risipă!

Felicitări liderilor de echipe: Andrei Brie de la Fundația Prison Fellowship Romania – Fundație de Utilitate Publică, Marta Pozsonyi de la Centrul Gastronomic Turda și Mihai Moldovan inovator în rețete vegane.

💚Celor care au împărtășit cu noi Roadele Faptelor Bune create: Calin Blaga – director Fundația Little John’s, Patricia Kudo – președinte Notorious Learning Projects, Traian Opruta – director OAC Romania, Cristi Mare – președinte Asociația „Vă ajutăm din Dej” și Bianca Iclenzan – președinte Asociația Ancora.

Mulțumim partenerilor acestui eveniment Termene.ro și gazdei noastre Crama La Salina! Ne-am bucurat de o locație de povești!

🤝Partenerii care sunt alături de noi în lupta împotriva risipei: Albalact, Alpin Inghetata si Patiserie, Arcese Transport s r l, Auchan, Carmic Impex Mititei de Someseni, Carrion Expedition, cora Romania, Brutaria Claudia, Danone Romania, DMD Vegetables Prod SRL, Dr. Oetker Professional, FrieslandCampina Napolact, KidLet.ro, Kaufland Romania, KFC Romania, La Lorraine România, Lidl Romania, Macromex Horeca, MEGA IMAGE, METRO Romania, Pan Food, PENNY Romania, Scandia Sibiu, CONSALI EXPERT SRL Taste Of Asia Shop, Spectrum Center, Univer, Verdino, Edenred Romania, Yardi Romania.

🙏Multumim celor care au pus suflet de la început în acest proiect – Sescu Gabriel, Cami Gui, Gabriela Veres și Federația Băncilor pentru Alimente din România – FBAR care ne susține zilnic.

🫶Doar ÎMPREUNĂ reușim să creăm impact și momente frumoase! Să ne revedem cu bine la următorul eveniment!”, au transmis cei de la Banca pentru Alimente Cluj.

Banca pentru Alimente își propune să inspire și să mobilizeze comunitatea în lupta împotriva risipei alimentare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: