marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Pachete alimentare de la TETAROM SA pentru nevoiașii din Țara Moților

zamblau eugen

Peste 40 de pachete alimentare au fost oferite înainte de sărbătorile pascale pentru nevoiașii din Țara Moților de către Tetarom SA.

Pachetele au ajuns la finalul lunii aprilie la beneficiari, ca și aceștia să aibă sărbători luminate cu un strop de speranță în suflete.

Se spune că atunci când dai de pomană (faci milostenie), Îl împrumuți pe Dumnezeu! Să faci bine aproapelui tău, fără să aștepți ceva în schimb, este una din virtuțile omenești și printre cele mai de seamă virtuți creștine!

În perioada pascală, perioadă marcată poate mai mult decât în restul anului de grija pentru suflet și pentru aproapele nostru, am reușit să confecționăm 35+8 pachete pentru cei mai puțin norocoși decât noi, iar în data de 27.04.2024 am pornit spre Țara Moților, pe traseul: Lita-Buru-Valea Arieșului-Lunca Arieșului-Valea Șesii-Geamăna-Dealul Holhorii-Curmătura-Hădărau-Musca-Roșia Montană.

Pentru noi cei prezenți acolo, a fost o zi intensă, plină de emoție, acesta fiind primul an in care am interacționat direct cu persoanele din teren. Cuvintele nu pot exprima ce am simțit. Recunoștința  se citea pe chipurile tuturor, iar fotografiile vorbesc de la sine.

Le mulțumim din suflet clienților și colaboratorilor dar și colegilor noștri pentru implicare și contribuție: FABRICA BOSCH CLUJ,  NETROM COMUNICAȚII SRL,MONTEGRA SOLUTIONS, 4UAGENCY, IMPRESS SRL!

Vă așteptăm și pe voi, ceilalți, cu aceeași implicare si contribuție la următoarele campanii pe care le vom organiza. Acesta a fost doar începutul! Este atâta nevoie de implicare dezinteresată și sinceră în societatea românească încât niciodată nu vom fi destui cei care ne punem în slujba Binelui!

SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE, TUTUROR!”, au transmis reprezentanții Tetarom SA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2