marian morar
m install
nello construct

Ce a realizat primarul de la Iara în ultimul mandat?

zamblau eugen

O serie de proiecte realizate la Iara în mandatul primarului Popa Ioan Dorin. Altele sunt în curs de implementare, pentru a duce comunitatea locală la un alt nivel.

Primarul de la Iara va candida la alegerile locale din 9 iulie din parte PNL pentru un nou mandat. Spune că pentru el vorbesc faptele și a realizat destul în mandatul său.

Modernizarea grădiniței din Iara și a Școlii Gimnaziale, Școala Primară din Iara, furnizare dotări pentru școala din Iara, sunt doar câteva din investițiile făcute în infrastructura școlară.

În ceea ce privește infrastructura edilitară au fost realizate o sală de evenimente, căminul cultural a fost reabilitat și dotat corespunzător, s-a construit o hală agroalimentară ca producătorii locali să-și vândă produsele. De asemenea a fost modernizat și iluminatul public, s-a trecut la cel mai economic de tip LED.

Pentru infrastructura de transport a fost asfaltat drumul comunal DC 102 A Iara-Cacova Ierii, nu s-a uitat nici de modernizarea drumului comunal 103 C Iara-Agriș și a drumului comunal 104 Iara-Făgetu Ierii dar și a drumului comunala Iara-Mașca.

În comuna Iara au fost construite în mandatul primarului Popa Ioan Dorin o serie de podețe, poduri, punți și s-au modernizat și unele drumuri interioare din zona de blocuri. Întreținerea trotuarelor pe strada Băișorii .

S-a extins sistemul de apă-canal în Cacova Ierii, Mașca și V. Vadului, a fost realizată canalizarea menajeră cu stație de epurare la Iara, Făgetu Ierii și Surduc. La Buru și Lungești a fost extins sistemul de alimentare cu apă.

Capele mortuare au fost înființate la Iara, Mașca, Cacova Ierii și Surduc. Comuna are acum și un buldoexcavator și o autovidanjă.

A fost realizat un teren de sport multifuncțional și vestiare dar și un teren sintetic și o sală de fitness.

Renovarea spitalului din Iara, amenajare locuri de parcare, implementarea digitalizării administrative, reabilitarea sediului primăriei Iara, renovarea școlii din Ocolișel și modernizarea drumului comunal sunt doar câteva din proiectele realizate sau aflate în curs de implementare la Iara.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2