marian morar
m install
nello construct

Un pui de cățel a călătorit 100 de km. ascuns sub capota mașinii! Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului abia când a ajuns la Cluj!

zamblau eugen

Câinii sunt animale deosebite și realizăm acest lucru în fiecare zi cei care deținem un „blănos” de companie. Sunt parte din familie și din viața noastră.

Nu încetează să ne uimească însă cu atitudinea lor , iar cel mai elocvent exemplu în acest sens vine de la un pui de cățel care s-a ascuns sub capota unei mașini și a călători așa cam 100 de km. Șoferul l-a găsit pitit pe micuț în zona motorului și s-a chinuit cam o jumătate de oră să-l scoată de acolo.

Acum este teafăr și nevătămat dar are nevoie de un stăpân care să-i poarte de grijă.

În timpul deplasării, șoferul a simțit un comportament ciudat al mașinii și a oprit pe marginea drumului pentru a verifica starea vehiculului.

La deschiderea capotei, bărbatul a găsit cățelul teafăr și nevătămat, deși acesta a călătorit mai bine de 100 de kilometri în spațiul îngust și călduros al compartimentului motorului. După o jumătate de oră de efort, șoferul a reușit să elibereze cățelul.

Deși ar fi dorit să îl păstreze, din cauza mai multor motive personale, șoferul a fost nevoit să își caute norocul pe un grup de adopție pentru a găsi un stăpân pentru cățel.

„Problema este că nu îl pot păstra din mai multe motive, oricât de mult al vrea asta. În momentul acesta cățelul a ajuns cu mine la Cluj, și as dori să îmi încerc norocul pe acest grup. Dacă există vreun doritor care ar vrea sa adopte acest cățel va rog să îmi lase mesaj in privat. În caz contrar mâine voi fi nevoit să îl duc la un adăpost sau să îi caut cumva un stăpân”, a scris șoferul care a găsit cățelul pe un grupul de Facebook „Adopții câini și pisici – județul Cluj”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2