Compania Bosch derulează ediția cu numărul 8 a programului Junior Managers!

JMP

Ce este programul Junior Managers (JMP)?

Programul Junior Managers este un program, cu durata între 18 și 24 de luni, de învățare accelerată cu expunere internațională, dedicat formării și modelării viitorilor lideri în organzația Bosch. De asemenea, JMP este un program de învățare accelerată ce oferă o privire de ansamblu asupra afacerii în toată complexitatea sa, cu o abordare practică, fiind structurat ca un pachet individual de dezvoltare.

Încă din 2014, compania Bosch recrutează tineri absolvenți cu rezultate universitare foarte bune și cu potențial excepțional, care au o viziune clarp asupra obiectivelor de carieră, pentru a prelua roluri de lideri în organizație.

Anul acesta, Bosch derulează ediția cu numărul 8 a programului JMP, având șapte noi poziții
deschise, adresate celor interesați atât de domeniul comercial, cât și de cel tehnic, în cadrul unităților sale de producție din Cluj și Blaj. Atât în anii trecuți, cât și în acest an, Bosch oferă oportunități de carieră în diferite arii de interes, de la inginerie de producție sau calitate, până la contabilitate de gestiune, logistică, sau resurse umane.

„La Bosch, credem cu tărie că liderii sunt direct responsabili de succesul și reputația companiei, iar scopul JMP este să susțină această
viziune de formare a tinerilor care să conducă organizația viitorului”, a declarat
Ramona Bădescu, group leader HR în cadrul Grupului Bosch în România și
coordonator al programului.

Cei interesați de acest program vor participa la la sarcini asociate activității și proiectelor zilnice și au acces la propriul buget de instruire. Mai mult decât atât, participanții vor beneficia de mentorat direct din partea experților Bosch, de diversitate culturală și a proiectelor, de interacțiunea permanentă cu tehnologii de ultimă generație, dar și de posibilitatea de a combina expunerea la funcțiuni comerciale cu cele tehnice, cărora li se adaugă și o stație externă într-una din locațiile Bosch din afara țării.

„Cu puține cunoștințe despre industria auto și electronică dar plină de ambiție și automotivație, am început programul JMP în fabrica Bosch din Cluj. Cu timpul s-a
dovedit a fi cea mai bună decizie pe care am luat-o până acum. Pe parcursul
acestor doi ani, în programul JMP, am avut ocazia de a migra de la un departament la altul. Am învățat să mă adaptez constant la sarcinile și provocările zilnice, iar acest fapt a fost mai satisfăcător decât mi-am imaginat vreodată.”, spune Andrada, absolvent al programului Junior Managers în fabrica Bosch din Cluj.

Pentru mai multe detalii, cei interesați pot accesa site-ul companiei Bosch https://www.bosch.ro/ la secțiunea Cariere.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top