Comisia de Apel a AJF a anulat încă o sancțiune împotriva oficialului Unirii Triteni, Paul Pintilie

foto_122017_paul-pintilie

Oficialul echipei de Liga 4 Unirea Tritenii de Jos, Paul Pintilie, a câștigat un nou litigiu cu Comisia de Disciplină a AJF Cluj, Comisia de Apel a AJF anulând suspendarea de 12 etape care i-a fost administrată. Asta după ce Comisia de Recurs a FRF i-a dat dreptate, la finele lunii noiembrie 2017, anulând o altă decizie a Comisiei de Apel a AJF Cluj, care menținuse sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină a AJF. Paul Pintilie solicită demisia șefului Comisiei de Disciplină a AJF Cluj!

 

Paul Pintilie a fost suspendat pentru 1 an și 12 etape, în ultimele 6 luni, în urma unor decizii ale Comisiei de Disciplină a AJF Cluj, pe care le-a contestat.

La finele lunii noiembrie, el a câștigat la Comisia de Recurs a FRF, în privința suspendării de 1 an, după ce Comisia de Apel a AJF Cluj a menținut sancțiunea dicată de Comisia de Disciplină a AJF Cluj. De data aceasta, Comisia de Apel a AJF Cluj a anulat sancțiunea de 12 etape, dată de Comisia de Disciplină a AJF Cluj. Astfel, oficialul echipei din Tritenii de Jos a scăpat de toate suspendările dictate împotriva sa, care l-au făcut cel mai suspendat personaj din fotbalul clujean, în anul 2017, după cum menționează cjsport.ro.

”Inca o decizie abuziva (luata impotriva lui Paul Pintilie)a acestui individ Parlapan….ii zic individ pt ca ma abtin sa nu zic altele, individ care din pacate inca conduce comisia de disciplina din cadrul AJF Cluj….este anulata de catre comisia de apel …va amintesc ca nu de mult o alta decizie luata tot impotriva lui Paul Pintilie a fost anulata de comisiile FRF.

Cerem demisia acestui individ care ani la rand ne a sanctionat abuziv, dupa bunul plac satisfacandu si propria „vendeta”.

Daca presedintele AJF Cluj nici acum nu ii va cere demisia inseamna ca este partas la aceste abuzuri si totul s a facut cu permisiunea lui….deci dl presedinte Marcu chiar daca am mari retineri referitor la calitatea dvs de presedinte AJF Cluj, asteptam sa va faceti treaba .

Ma bucur ca pana la urma , incet incet s a dovedit ca nici eu Andrei Pintilie nici Paul Pintilie nici Unirea Triteni nu suntem „raul absolut ” ….da suntem vinovati pt ca ne am luptat pt drepturile noastre si nu ne am lasat calcati in picioare de nimeni indiferent de ce sanctiuni am primit sau am fost amenintati ca vom primi .. tot ce am facut am facut din pasiune am pus suflet,am sacrificat multe pt aceasta echipa si vom sacrifica si mai multe”, se precizează într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Unirii Triteni, de către Andrei Pintilie, antrenorul-jucător al echipei, suspendat și el în trecut de către AJF.

Foto: cjsport.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top