marian morar
m install
nello construct

Clujenii caută să părăsească orașul, în schimbul localităților mai mici! Printre preferințe se numără Turda și Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Clujenii caută parcă din ce în ce mai mult să părăsească Cluj-Napoca și să se îndrepte spre localitățile mai mici sau chiar și spre zona rurală a județului.

„Cum e traiul la casa lângă Cluj pentru o familie cu copii? Mă interesează mai ales Chinteni”, a întrebat un clujean pe o platformă de socializare.

Ei bine, se pare că printre preferințele oamenilor se numără atât municipiul Turda, cât și municipiul Câmpia Turzii.

„Mă feresc de Chinteni, Baciu, Florești. Prefer Gilau. Nu o să vezi blocuri iar prețurile sunt ok. Mult mai aerisit!” – i-a răspuns cineva

„Păi așa, decât Gilau mai bine Turda. Ajungi în 30 de minute pe ceas din Manastur până în centrul Turzii. Ca să ajungi în Gilău treci prin traficul de Florești”, a spus un internaut.

Iată că deși întregul oraș este plin de lucrări de reabilitare și modernizare, clujenii tot preferă micul nostru oraș, fiind o localitate cu multe opțiuni, de la case la apartamente, dar și o localitate din care ajungi cu ușurință în Cluj-Napoca.

„Ajungi în 30 de minute pe ceas din Manastur până în centrul Turzii. Hai că vreau să văd asta. Bagă o înregistrare. Google zice că îți ia minim 45 minute”, a spus neîncrezător alt clujean.

În același timp, unii recomandă comuna Vâlcele, datorită liniștii și prețurilor decente.

„Eu stau în Vâlcele și, în comparație cu Chinteni, recomand casa aici de 1000 de ori, lumea liniștită, gălăgie puțină dacă nu stai la drum, prețurile sunt destul de joase dacă bine știu, și ajungi în 20 minute oriunde în Cluj”.

Ce au mai răspuns alți internauți?

  • „Poți face un test cu mașina, până la urmă Chinteniul e o variantă decentă în comparație cu Florești, Baciu sau Gilau cum recomandă cineva”.
  • „Până la urmă toate intrările spre Cluj sunt aglomerate, unele mai mult ca altele”.
  • „În Chinteni e zonă de case noi în cea mai mare parte unde locuiesc familii tinere și asta e mai bine când știi că nu locuiești într-un sat plin de oameni în vârstă care au animale, fac agricultura și mereu dau foc la te miri ce prin curte”.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

7 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2