Categorie specială cu LOCURI DE MUNCĂ în Turda și Câmpia Turzii, pe TurdaNews!

nello construct

Pe siteul TurdaNews am creat o categorie specială cu oferte de locuri de muncă, la sugestia cititorilor. Astfel, de azi înainte, locurile de muncă vor fi mai ușor de găsit, chiar de pe prima pagină, fiind toate într-o categorie distinctă: LOCURI DE MUNCĂ.

Dacă se dă click pe titlul categoriei sau pe ”Vezi mai multe”, se va deschide categoria în care apar toate anunțurile (în mod normal, pe prima pagină sunt afișate ultimele 5 anunțuri publicate).

Astfel, cei interesați își pot promova locurile de muncă prin intermediul TurdaNews, care este principala sursă de informație locală în Turda, Câmpia Turzii și împrejurimi, dar are și foarte mulți cititori din Cluj-Napoca (în luna august 2023, au fost peste 100.000 de cititori din Cluj-Napoca!).

Pentru publicarea unui anunț de angajare, se percepe un tarif de 200 lei + TVA (firmele neplătitoare de TVA plătesc 200 de lei cu TVA inclus). Anunțul va fi distribuit și pe pagina noastră de Facebook (peste 57.000 de urmăritori), dar și pe grupul TurdaNews (17.500 de membri în grup).

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: